Makšties plastika

Makšties plastika – tai plastinė makšties operacija, kurios tikslas yra susiaurinti ir atjauninti makšties ir dubens dugno (tarpvietės) audinius bei padėti susigrąžinti prarastą seksualinio gyvenimo džiaugsmą. Tokios procedūros dažniausiai prireikia moterims, kurios dėl gimdymų, traumų, įgimtų patologijų ar onkologinių susirgimų praranda makšties audinių elastingumą ir tonusą. Tai gali nulemti ne tik pačios moters, bet ir jos partnerio seksualinio gyvenimo kokybę. Pacientei pageidaujant tos pačios operacijos metu gali būti atliekama ir lytinių lūpų plastika ar didžiųjų lytinių lūpų jauninimas riebalų injekcijomis.

Įprastai gijimas tęsiasi keletą savaičių ar mėnesių, lytinių santykių reikėtų vengti 4-6 savaites. Dar apie 1-2 mėnesius reikėtų riboti fizinį aktyvumą.

Po makšties plastikos gimdyti natūraliais takais nerekomenduojama, todėl jei moteris planuoja ateityje susilaukti vaikų, jai siūloma cezario operacija. Makšties plastikos efektas ilgalaikis, tačiau audinių tonusas ir elastingumas bėgant metams keičiasi, todėl gali keistis ir makšties dydis bei forma.

Kaina

Makšties plastika
nuo 1900 EUR
Makšties plastika + šlapimo pūslės pakėlimas
nuo 2300 EUR

Tikslią operacijos kainą sužinosite konsultacijos metu, kuomet chirurgas įvertins operacijos sudėtingumą.

Į operacijos kainą įskaičiuota:

Operacija
Bendrinis nuskauskiminimas
Naktis po operacijos mūsų klinikoje
Pooperacinė priežiūra