Krūtų pakėlimas

Krūtų pakėlimas iš esmės skiriasi nuo krūtų didinimo, šios procedūros tikslas – pakeisti krūties formą, o ne padidinti tūrį, tačiau kartais krūtų pakėlimas atliekamas kartu su didinimu. Operacijos metu krūtys ne tik pakeliamos, bet tuo pat metu pakeičiama ir jų forma, pašalinamas odos perteklius, pakeičiamos spenelių bei areolių vietos. Taip pat krūtų pakėlimo metu, pacientei pageidaujant, galima sumažinti areolos dydį. Kartu atliekant ir krūtų pakėlimą, ir didinimą, neretai galima pasiekti itin gerų kosmetinių rezultatų.

Krūtų pakėlimo operacija

Dažniausiai krūtų pakėlimas daromas, atliekant inkaro formos pjūvį. Pjūvis pradedamas po krūtimi, natūralioje raukšlėje, ir pratęsiamas vertikaliai į viršų, priklausomai nuo aptartos pakėlimo apimties ir norimo pašalinti odos ploto. Spenelis su areola pakeliamas aukštyn, krūties minkštieji audiniai ir oda susiuvami taip, kad krūtų tūris išliktų nepakitęs. Jei krūtų pasmukimas yra neryškus, galima atlikti mažesnį ovalo formos pjūvį aplink areolą, tuo atveju būsimą randelį maskuos labiau pigmentuoti areolos kraštai.

Sveikimas ir gyjimas po krūtų pakėlimo operacijos

Kosmetinis efektas po krūtų pakėlimo išlieka ilgai, tačiau amžius, nėštumai, svorio kitimai, gyvenimo būdas ir kiti veiksniai daro įtaką krūtų išvaizdai, todėl jos gali ir vėl pasmukti. Įprastai po operacijos į darbą ​pacientės sugrįžta po savaitės, fizinio aktyvumo ribojimų reikėtų laikytis apie mėnesį.

Kaina

Krūtų pakėlimas
3600 - 4000 EUR
Krūtų didinimas ir pakėlimas (kaina su krūtų implantais)
4500 EUR
Krūtų pakėlimas + riebalų persodinimas į krūtis
nuo 4800 EUR

Tikslią operacijos kainą sužinosite konsultacijos metu, kuomet chirurgas įvertins operacijos sudėtingumą.

Į operacijos kainą įskaičiuota:

Operacija
Bendrinis nuskauskiminimas
Naktis po operacijos mūsų klinikoje
Pooperacinė priežiūra

Dažniausiai užduodami klausimai dėl krūtų pakėlimo